ZVV Sparta Nijkerk incasseert vanaf 1 januari 2014 conform SEPA

zvvsparta_default_slideshow

Vanaf 1 januari 2014 incasseert ZVV Sparta Nijkerk conform de regelgeving van SEPA. Dit betekent dat wij als club ook na 1 februari 2014 onze contributie via automatische incasso kunnen blijven uitvoeren en dat wij aan onze betalingsverplichtingen kunnen blijven voldoen.

Als vereniging zijn wij verplicht onze leden 14 dagen voor het uitvoeren van de automatische incasso te informeren over de hoogte van de contributie en de datum van uitvoering. ZVV Sparta Nijkerk zal in de Algemene Ledenvergadering de data en hoogte van de incasso voor het nieuwe seizoen bekend maken aan haar leden.

In onze administratie is de eerder door jou verstrekte incassomachtiging uitgebreid met een aantal SEPA-gerelateerde gegevens. Deze gegevens kun je voor een deel terugvinden op het rekeningafschrift van je bank. Daarnaast kun je de machtiging en de daarbij behorende gegevens ook opvragen via penningmeester@zvvspartanijkerk.nl. Wij zullen het machtigingsformulier dan zo spoedig mogelijk toesturen.