Inschrijven

Nieuwe spelers kunnen zich gedurende het gehele seizoen inschrijven. De contributiekosten zullen bij inschrijving na de start van het seizoen naar rato worden berekend.

Contributie

De contributie van zvv Sparta Nijkerk wordt per half jaar, door middel van automatisch incasso geïnd. De automatische incasso vindt plaats in september en januari.
De bedragen voor het seizoen 2017 / 2018 zijn:

Leeftijdscategorie

Contributie

Junioren (t/m 18 jaar)

125 euro (2 x 62,50)

Senioren (18 jaar en ouder)

170 euro (2 x 85,00 )

Slapend lid

15 euro (8,50 per gespeelde wedstrijd)*

* na 4 gespeelde wedstrijden moet de speler een volwaardig lid worden. Hierbij wordt de volledige contributie minus de reeds betaalde contributie in rekening gebracht.

Wil je meer informatie over het lidmaatschap van zvv Sparta Nijkerk of wil je graag een team inschrijven, neem dan contact op met Bert de Goeij op telefoonnummer 06-45734385.
Klik op onderstaande knop om je in te schrijven. Na insturen van inschrijving zal er contact met je opgenomen worden om de inschrijving definitief te maken.

Afmelden

Indien een speler voor 31 mei het bestuur op de hoogte brengt dat hij/zij het volgende seizoen niet meer actief wenst te zijn als spelend lid van Zvv Sparta Nijkerk, zijn hier geen kosten aan verbonden. Uitschrijven kan middels onderstaande knop. De speler krijgt per e-mail een bevestiging van zijn uitschrijving.

Overschrijven

Indien een speler overschrijving aanvraagt vanaf ZVV Sparta Nijkerk naar een andere vereniging, is dat uitsluitend mogelijk voor 31 mei. Dit aangezien de overschrijvingstermijn bij de KNVB op 31 mei sluit en voor die datum de overschrijving binnen te zijn bij de KNVB. Een aanvraag tot overschrijving hoeft niet gemeld te worden bij zvv Sparta Nijkerk. De ledenadministratie krijgt vanzelf een digitaal verzoek tot overschrijving van de KNVB wanneer de speler zich inschrijft bij de nieuwe zaalvoetbal vereniging. Medewerking wordt uitsluitend verleend wanneer er geen achterstand is in de contributie van de speler bij ZVV Sparta Nijkerk.

In geval deze procedure niet voorziet, is het aan het volledige (en/of dagelijks) bestuur hierin een beslissing nemen.