Bouwbedrijf Mulder

Bouwbedrijf M. Mulder biedt als professioneel bouwbedrijf uit Nijkerk enkele topkwaliteiten. Ons vaste team van professionele zzp’ers is zeer gedreven wanneer het gaat om al uw bouwwerkzaamheden in en rondom uw huis.

Onze communicatie is duidelijk, eenvoudig en betrouwbaar. De persoon die vanaf het begin het project met u doorneemt, zal ook het hele project realiseren.  Dat betekent dat de communicatie niet over meerdere schijven gaat, maar via één persoon. Het is voor ons geen probleem om het project binnen het juiste tijdsbestek op te leveren. Wij als zelfstandige werken samen en helpen elkaar met grotere projecten. Dit zorgt voor meer efficiëntie en kostenbesparing gedurende het complete bouwproces.

Van jongs af aan had ik al liefde voor mijn vak. Na de middelbare school heb ik de bouwopleiding gedaan voor timmerman. In de jaren daarna heb ik de uitvoerdersopleiding behaald. Naast mijn ruim 13 jaar werkervaring op de bouwplaats en deze opleidingen toe te passen in de praktijk, heb ik veel ervaring opgebouwd met vele soorten bouwwerken.

www.bouwbedrijfmmulder.nl