Fotohuisjehuren.nl

Fotohuisjehuren.nl is als één van de eerste gestart met het aanbieden van Fotohuisjes in Nederland en mag zich daarmee Pionier noemen in de photobooth-markt!

Fotohuisjehuren.nl is in 2012 opgezet met als doel om een tastbare herinnering te creëren voor elke bruiloft, bedrijfsfeest, zakelijk evenement en alle overige momenten waar jij en jouw bezoekers graag een herinnering aan willen hebben.


Fotohuisjehuren.nl is als één van de eerste gestart met het aanbieden van Fotohuisjes in Nederland en mag zich daarmee Pionier noemen in de photobooth-markt! Dit is goed te merken aan het ervaren team van Fotohuisjehuren.nl. Wij weten precies hoe we zoveel mogelijk van jouw gasten op de foto kunnen laten gaan, we maken voor iedereen een uniek Fotostrip-ontwerp op en wij zorgen er altijd voor dat zowel jij als jouw gasten een onvergetelijke herinnering krijgen, letterlijk!


Fotostrips van Fotohuisjehuren.nl willen gasten het liefst voor altijd bewaren! Denk eens aan het bereik welke gecreëerd wordt door alle gasten die een Fotostrip printen én meenemen naar huis.


Waarin onderscheiden wij ons? Onze Fotohuisjes huur je niet per uur, maar kun je van genieten zónder tijdslimiet! Je wilt toch niet dat het Fotohuisje afgebroken wordt voordat het feest of event voorbij is? Onze totaalpakketten zorgen ervoor dat je geen onnodige extra kosten maakt.https://fotohuisjehuren.nl