Temm & Tuin

Twee broers Temmermans uit Nijkerk met een opvallende passie voor ondernemerschap, stijl en design. Een hedendaagse tuin en makkelijk in onderhoud? Belangrijk! Passie en vakkundigheid? Vanzelfsprekend. Maar waar het echt om gaat; TEMM & TUIN werkt anno 2018 en dat zie je. Stijlvolle tuinen, passend bij de moderne levensgenieter die graag tijd vrij houdt voor ontspanning en plezier.

Herman Temmermans; de optimale combinatie van een sociale, harde werker. Zit boordevol creatieve ideeën en heeft al jaren groene vingers.

Jan Temmermans; de ondernemende, detail gedreven en oudste van de twee. Werkte als accountmanager in de technische sector en heeft een passie voor ondernemerschap.

Onbelangrijk maar een leuk weetje; wij werden exact drie jaar na elkaar geboren op 26 maart. Wij hebben een scherp oog voor detail; wat dat inhoudt? Daar kom je snel genoeg achter als je ons ontmoet.

Tuinen met een uitgesproken signatuur, passend bij de verlangens van de moderne levensgenieter. Dat betekent een leefomgeving om in te genieten, waar de tuinen van TEMM & TUIN naadloos op aansluiten. Daarnaast hebben wij een passie voor nauwkeurigheid en vakkundigheid in ons werk. Dit vertalen wij door naar een stijlvolle tuin met strakke lijnen en een speelse twist.

temm-tuin.nl